Spongebob versiering

Spongebob feestartikelen voor een geslaagd SpongeBob kinderfeestje


Een onvergetelijk Spongebob kinderfeestje begint met de juiste feestartikelen Spongebob. Maak er een waar feestje van en verander de kamer in de onderwaterwereld van deze grappige gele spons.

Lees meer...
Spongebob versiering
Toon:
Bordjes Spongebob Squarepants groot
€2,95
Direct leverbaar
Bekertjes Spongebob Squarepants
€2,95
Direct leverbaar
Servetten Spongebob Squarepants
€2,95
Direct leverbaar
Tafelkleed Spongebob en Patrick
€4,95
Direct leverbaar
Tafelconfetti Spongebob Squarepants
€2,95
Direct leverbaar
Rietjes Spongebob en Patrick
€2,95
Direct leverbaar
Feestzakjes Spongebob Squarepants
€1,95
Direct leverbaar
Letterslinger Happy Birthday Spongebob
€3,95
Direct leverbaar
Pet propeller bont gekleurd
€3,95
Direct leverbaar
Pet propeller rood geel groen
€3,95
Direct leverbaar
Pet propeller rood wit geel
€3,95
Direct leverbaar
Ballonnen geel 10 stuks
€1,95
Direct leverbaar
Bordjes geel 8 stuks
€1,95
Direct leverbaar
Bekertjes geel 8 stuks
€1,95
Direct leverbaar
Servetten 33x33cm geel 20 stuks
€1,95
Niet op voorraad
Tafelkleed geel
€2,25
Direct leverbaar
Bestek geel 18 delig
€2,95
Direct leverbaar
Lampion bol geel 23 cm
€1,50
Direct leverbaar
Slinger geel 6 meter
€2,25
Direct leverbaar
Ballonnen zeegroen 10 stuks
€1,95
Direct leverbaar
Hangdecoratie slingers sterren geel
€3,95
Direct leverbaar
Toon:
Hang ballonnen op met daaSpongebob feestartikelen voor een te gek kinderfeestjerop een afbeelding van SpongeBob en zijn vriend Patrick. Versier de ruimte met een letterslinger happy birthday en laat de tafel het middelpunt zijn dankzij de borden, bekers, tafelkleed en servetten met opdruk van de ondeugende Spongebob. Deze decoratie kun je trouwens ook heel mooi combineren met de onderwaterwereld decoratie die je eveneens in ons assortiment vindt.

 

Maak van de feestruimte Bikinistad voor het SpongeBob feestje


Verras je zoon of dochter met een kinderfeest met Spongebob thema en tover de feestruimte om in klein Bikinistad. Dankzij de versiering SpongeBob van Feestartikelen kun je zowel binnenshuis als buiten een feestelijke ruimte creëren waar de jarige en zijn of haar gasten zich als een vis in het water zullen voelen. De avontuurlijke onderwaterwereld komt goed tot zijn recht op de verschillende decoraties. Op veel van de versieringen staan afbeeldingen van Spongebob en/of Patrick, zodat deze goed tot de verbeelding van de kinderen spreken. Daarnaast kun je al deze feestartikelen moeiteloos combineren met ballonnenvlaggenlijnenslingers en nog veel meer in de kleuren van het thema zoals lichtblauw, turquoise, geel en blauw.

 

Uitnodigingen en traktaties allemaal in Spongebob thema


Elk feestje begint met het versturen van de uitnodigingskaarten waar alle benodigde informatie over het kinderfeestje voor de gasten op te vinden is. Met de Spongebob Squarepants uitnodigingen maak je direct duidelijk wat het thema van de party is. Hier kunnen de gasten dan makkelijk op inspringen met passende cadeautjes. Voor het inrichten van de partyruimte vind je bij Feestartikelen allerlei Spongebob versieringen. Je kunt alle producten met elkaar combineren, zodat een feestelijke ruimte ontstaat waar SpongeBob himself zich helemaal thuis zou voelen. Aan alle goeds komt een einde ook aan een gezellig feestje. Jij laat je gasten echter niet met lege handen vertrekken. Elk kind krijgt namelijk een leuk feestzakje SpongeBob Squarepants met daarin weggeef speelgoed van de gele spons. Liever iets duurzaams meegeven? Dat kan natuurlijk ook. In het assortiment hebben wij twee verschillende propeller petten die wat kleuren en stijl betreffen helemaal passen bij dit thema. Zo kunnen de kinderen thuis nagenieten van een spetterend kinderpartijtje.

 

SpongeBob decoratie: aan tafel met Spongebob en zijn vrienden


Een feestje onderwater maakt hongerig en dat zul je wel merken aan de kinderen. Of je nu een uitgebreide maaltijd serveert of wat snacks en een stukje taart, het gaat erin als zoete koek als je de tafel leuk aankleedt. Feestartikelen heeft een ruime keuze in tafeldecoratie volledig in Spongebob stijl. Kleed de tafel aan met een tafelkleed of strooi er tafelconfetti op. Dek vervolgens de tafel met borden, servetten, bekers en bijpassende rietjes allemaal voorzien van de vrolijke en soms ondeugende gele spons. Wil je liever effen gekleurde borden, bestek en bekers? Ook deze kun je vinden in ons zeer uitgebreide en vooral voordelige assortiment feestartikelen.

Bestel je Spongebob feestartikelen vandaag nog!