Leger camouflage versiering

Leger en camouflage feestartikelen voor een stoer leger camouflage kinderfeestje

Echte leger en camouflage feestartikelen voor een onvergetelijk kinderfeest vind je bij ons. Stel een leuk pakket samen bestaande uit leger versiering zoals tafeldecoratie en bijpassende ballonnen in de kleuren groen, bruin en zwart.

Lees meer...
Leger camouflage versiering
Toon:
Bordjes Camouflage
€2,95
Direct leverbaar
Bekertjes Camouflage 8 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Servetten Camouflage
€2,95
Direct leverbaar
Tafelkleed Camouflage
€7,95
Direct leverbaar
Gevelvlag Camouflage Party
€6,95
Direct leverbaar
Letterslinger camouflage groot
€4,95
Direct leverbaar
Slinger camouflage papier
€2,25
Direct leverbaar
Vlaggenlijn Camouflage 10 meter
€2,25
Direct leverbaar
Ballonnen camouflage 5 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Naamplaatjes militair
€5,95
Direct leverbaar
Cap soldaat camouflage
€4,95
Direct leverbaar
Veldfles militair
€2,95
Direct leverbaar
Water make-up 15 ml. 1001 donkerbruin
€4,90
Direct leverbaar
Water make-up 15 ml. 101 zwart
€4,90
Direct leverbaar
Runder penceel R 2
€2,25
Direct leverbaar
Runder penceel R 4
€2,55
Direct leverbaar
Runder penceel R 6
€3,05
Direct leverbaar
Runder penceel R 8
€4,05
Direct leverbaar
Sponsje rond
€0,65
Direct leverbaar
Sponsje vierkant
€0,65
Direct leverbaar
Ballonnen appelgroen 10 stuks
€1,95
Direct leverbaar
Ballonnen donkergroen 10 stuks
€1,95
Niet op voorraad
Ballonnen bruin 10 stuks
€1,95
Direct leverbaar
Ballonnen zwart 10 stuks
€1,95
Direct leverbaar
Toon:
Maak het geheel af met slingers, vlaggenlijnen en hangdecoratie passend bij het thema camouflage en leger. De feestartikelen in camouflage kleuren zorgen ervoor dat de kinderen zich een dag lang als echte soldaten kunnen vermaken in een ruimte die omgetoverd is in stoere kleuren. Overigens is het camouflage thema niet alleen leuk voor jonge kinderen, dankzij de stoere uitstraling van de leger decoratie past dit thema ook bij wat oudere kinderen en zelfs volwassenen.

 

Kinderfeest camouflage met stoere groen zwarte leger versiering

Soldaten hebben iets weg van een held en spreken zeker tot de verbeelding van kinderen. Verras je kind daarom met een kinderfeest met leger en camouflage thema. Verander de kamer in een onopvallende ruimte die goed gecamoufleerd is en als basis kan dienen voor alle kleine ‘soldaten’ die hun opwachting komen maken tijdens het feestje. Feestartikelen heeft een grote keuze in camouflage versiering, zodat je de party met militaire precisie kunt regelen. In een handomdraai creëer je een kinderfeest met militair thema voor de jarige en zijn of haar gasten. Combineer de verschillende camouflage feestartikelen met elkaar voor een stoere uitstraling.

 

Van versiering leger tot camouflage make-up

Een leger thema kinderfeest moet natuurlijk in stijl gevierd worden. Kondig de party al bij de voordeur aan met een grote camouflage gevelvlag. Bovendien zit jij bij de voordeur klaar om alle kinderen te voorzien van heuse camouflage kleuren in het gezicht door gebruik te maken van water make-up. Wil je het nog spannender makeLeger en camouflage feestartikelen voor een kinderfeestjen voor de jonge soldaten? Bestel dan direct een naamplaatje en een echte soldatencap mee voor elk kind. Zijn de kinderen onherkenbaar, laat ze dan los in de kamer die ondergedompeld is in typische leger kleuren zwart, groen en bruin. Gebruik een vlaggenlijn als decoratie, wissel af met ballonnen in camouflage kleuren en letterslinger camouflage groot. Effen hangdecoratie uit het voordelige assortiment van Feestartikelen maken de leger partykamer compleet.

 

Van camouflage en leger decoratie tot leger traktatie

Een dag leven als soldaat betekent afzien en hard werken. Laat de kinderen verschillende spelletjes spelen afgestemd op hun leeftijd en de beschikbare ruimte. Denk aan verstoppertje, pakkertje (buitenruimte) of laat ze speciale opdrachten uitvoeren. Al het harde werken moet natuurlijk beloond worden met een tafel vol heerlijke hapjes en snacks. Natuurlijk is de tafel voorzien van bekers, borden, servetten en een tafelkleed in leger stijl. Je kunt de met camouflage bedrukte tafeldecoratie ook combineren met effen gekleurde borden en bestek uit het aanbod van Feestartikelen. Een goed feest wordt afgesloten in stijl en dat geldt ook voor een leger themafeest. Stuur de kinderen naar huis met een onvergetelijk en bij het thema passende traktatie, die bovendien ook nog eens stoer is: kies voor een veldfles militaire stijl. De kinderen zullen zeker weten nog lang napraten over het stoere camouflage kinderfeest.

Bestel je leger en camouflage feestartikelen vandaag nog!