70 jaar verjaardag versiering en decoratie

Als iemand de leeftijd van 70 jaar bereikt dan is dat een memorabel moment dat je niet zomaar voorbij moet laten gaan. Bestel je 70 jaar feestartikelen nu![SPLT]

Feestartikelen 70 jaar voor een memorabele verjaardag

70 is de leeftijd der sterken en vraagt om een passend feestje. Het is een leeftijd dat de jarige vaak al alles heeft wat hij of zij nodig heeft, maar liefde en aandacht tijdens een feest is altijd welkom. Organiseer daarom voor je vader, moeder, oma of opa een memorabele verjaardag met 70 jaar feestartikelen. Kleed de ruimte aan met 70 jaar ballonnen, slingers, vlaggenlijn en hangdecoratie 70 jaar. Een goed gedekte tafel met 70 jaar decoratie vol lekkernijen voor de jarige en zijn of haar gasten vormt het hoogtepunt van deze speciale dag.

70 Jaar decoratie voor buiten

Waarom zou je de 70ste verjaardag van je vader, moeder, oma of opa stil houden? Laat de hele omgeving weten dat er een speciale verjaardag gevierd wordt. De 70 jaar ballonnen kunnen in de tuin en bij de voordeur opgehangen worden. Een groot spandoek happy 70th birthday, een grote vlag, partylint of een groot verkeersbord zorgen voor de juiste aandacht van buren en omwonenden. De vlaggenlijnen 70 jaar gemaakt van plastic kunnen in de voor- en de achtertuin opgehangen worden. Wordt het feest buiten in de tuin gevierd dan kun je een plastic tafelkleed gebruiken om de tafel passend te stylen. Hier en daar een opblaasbaar cijfer neergezet, afgewisseld met effen gekleurde ballonnen en slingers uit het assortiment van Feestartikelen maken het geheel af.

70 jaar versiering voor een gezellig ingerichte partyruimte

Of je nu een groot of juist een heel kleinschalig feestje organiseert voor de jarige, met de juiste feestartikelen wordt het hoe dan ook gezellig, ongeacht hoeveel gasten er op deze dag aanwezig zijn. Ook de woonkamer van de jarige kun je met de 70 jaar decoratie in een mum van tijd veranderen in een gezellige partyruimte. Hang wat 70 jaar ballonnen op en versier de kamer met hangdecoratie 70 jaar blocks. Feestartikelen heeft een uitgebreid assortiment hangdecoratie die kleurrijk is en voorzien van het cijfer 70. De letterslinger happy 70th birthday is ook een leuke eyecatcher aan de muur en vormt tegelijkertijd een originele manier om de jarige te feliciteren. De firework stringer luxe is een opvallende hangdecoratie die zeker in de smaak zal vallen bij de jarige en zijn of haar gasten.

Zet de jarige in de spotlights met 70 jaar feestartikelen

Met een sjerp 70 jaar luxe gekleurd zet je de jarige nog eens extra in de spotlights. De sjerp kan eventueel gecombineerd worden met de rozet die perfect gedragen kan worden in combinatie met een mooi pak of een elegante jurk. Kan de jarige wel een grap waarderen? Vervang dan het saaie witte toiletpapier door een toiletrol 70 jaar. Overigens is dat ook een heel origineel cadeau voor een 70-jarige. Deze dag mag natuurlijk niet voorbij gaan zonder een stuk taart die door de jarige en de gasten gegeten wordt aan een feestelijk gedekte tafel. Alles voor het decoreren van de tafel vind je bij Feestartikelen.

Bestel je 70 jaar versiering vandaag nog!

70 jaar verjaardag versiering en decoratie
Toon:
Ballonnen 70 jaar 8 stuks
€2,25
Direct leverbaar
Ballonnen 70 jaar rondom bedrukt
€2,95
Direct leverbaar
Ballonnen Hier is het feestje
€2,50
Direct leverbaar
Bordjes 70 jaar dots 8 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Servetten 70 jaar dots 12 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Tafelkleed 70 jaar
€7,95
Direct leverbaar
Tafeldecoratie 70 jaar gekleurd
€5,95
Direct leverbaar
Letterslinger Happy 70 Birthday
€3,95
Direct leverbaar
Vlaggenlijn 70 jaar gekleurd
€1,99
Direct leverbaar
Vlaggenlijn 70 jaar Happy Dots
€1,95
Direct leverbaar
Vlaggenlijn 70 jaar blocks
€1,95
Direct leverbaar
Slinger Make your own
€9,95
Direct leverbaar
Hangdecoratie 70 jaar blocks
€2,95
Direct leverbaar
Hangdecoratie 70 jaar dots 3 stuks
€5,95
Direct leverbaar
Hangdecoratie Whirls 70 jaar
€6,95
Direct leverbaar
Firework Stringer luxe 70
€5,99
Direct leverbaar
Decoratie gekleurd cijfers 70
€14,95
Direct leverbaar
Spandoek 70 jaar dots
€6,95
Niet op voorraad
Vlag 70 jaar groot
€7,95
Direct leverbaar
Sjerp 70 jaar luxe gekleurd
€7,95
Direct leverbaar
Toon: