Brandveilige slingers

BRANDVEILIGE VERSIERING.

Brandveilige versiering is niet alleen feestelijk, maar verhoogd het algemene veiligheidsgevoel. Bij Feestartikelen.be is er een uitgebreide keuze in verschillende slingers gemaakt van uiteenlopende materialen en kleuren. De brandvertragende slingers zijn een must voor elk feestje.

Lees meer...
Brandveilige slingers
Toon:
Party Stick slingers plafond haken
€3,95
Direct leverbaar
Slinger 24 meter wit brandveilig
€5,95
Direct leverbaar
Slinger 24 meter geel brandveilig
€5,95
Direct leverbaar
Slinger 24 meter rood brandveilig
€5,95
Direct leverbaar
Toon:
Brandveilige slingers
Of het nu om een verjaardag, een jubileum of een huwelijk gaat, slingers geven elke ruimte direct een feestelijke uitstraling. Daarbij is de decoratie ook nog eens brandveilig. Alle brandveilige decoratie is leverbaar in verschillende kleuren. Neem direct een kijkje in het assortiment en maak direct je keuze. Bestel je feestversiering voor 16:00 uur en profiteer van voordelige prijzen.

 

In stijl brandveilig versieren

Een huis of zaal in stijl decoreren en tegelijkertijd op de veiligheid letten? Dat kan met brandveilige hangdecoratie. Wij hebben diverse slingers in uiteenlopende kleuren. Kies voor folieslingers in goud of zilver voor een beetje glamour effect. De plastic slingers zijn ideaal voor gebruik buitenshuis. Al deze slingers combineren perfect met onze ballonnen. Een opvallende decoratie zijn bovendien de brandveilige slingers gemaakt van crèpepapier. Met een lengte van maar liefst 24 meter kan elke zaal omgetoverd worden tot een feestruimte. Deze zijn eveneens in uiteenlopende kleuren leverbaar. Zoek een passende kleur bij je themafeest en je maakt er gegarandeerd een onvergetelijke middag of avond van. 

Voor het kiezen van geschikte decoratie kun je het beste een kleur of thema kiezen. Voor een kinderfeestje kunnen de meest uiteenlopende kleuren gekozen worden. Voor een huwelijk kies je eerder rood, wit, goud of zilver. Een verjaardagsfeest kun je bovendien personaliseren met speciale leeftijd versiering. Denk daarbij aan opblaasbare cijfers, slingers met daarop de leeftijd aangegeven en nog veel meer. Met de brandveilige versiering van Feestartikelen.be heb je alles in huis om er een fantastisch feest van te maken.