Brandveilige slingers

Brandvertragende slingers voor een veilig feest

Brandveilige slingers zijn niet alleen feestelijk, maar verhoogd het algemene veiligheidsgevoel. Bij Feestartikelen.be is er een uitgebreide keuze in verschillende slingers gemaakt van uiteenlopende materialen en kleuren. De brandvertragende slingers zijn een must voor elk feestje.

Lees meer...
Brandveilige slingers
Toon:
Party Stick slingers plafond haken
€3,95
Direct leverbaar
Slinger 24 meter wit brandveilig
€5,95
Direct leverbaar
Slinger 24 meter geel brandveilig
€5,95
Direct leverbaar
Slinger 24 meter rood brandveilig
€5,95
Direct leverbaar
Slinger 24 meter oranje brandveilig
€5,95
Direct leverbaar
Slinger 24 meter lichtroze brandveilig
€5,95
Direct leverbaar
Toon:
Of het nu om een verjaardag, een jubileum of een huwelijk gaat, slingers geven elke ruimte direct een feestelijke uitstraling. Alle brandveilige slingers zijn leverbaar in verschillende kleuren. Neem direct een kijkje in het assortiment en maak direct je keuze. Supersnel in huis.

Brandvertragende slingers voor een zaal

Je bent bezig met het organiseren van een groot feest. En ja, dat feestje past niet in je huis dus heb je een mooie feestzaal uitgekozen. Alleen in de horeca gelden regels voor de aankleding en versiering. De brandweer stelt bepaalde eisen en dat is maar goed ook. Gelukkig is er genoeg brandvertragende versiering verkrijgbaar. Zowel plastic als papier. Deze slingers zijn behandeld met een brandvertragende behandeling. Op de verpakking staat duidelijk vermeld dat het om brandvertragende slingers gaat. Wel zo handig als je bijvoorbeeld een bewijsje moet laten zien aan de brandweer of aan de exploitant van de zaal. Jij kunt dus verder met het organiseren van een te gek feest.

Brandvertragende versiering combineren met andere decoraties

Wanneer je brandvertragende versiering nodig hebt voor de aankleding van je feest dan is er genoeg te kiezen. Toch valt er ook een heleboel leuke versiering en decoratie af. De meeste versiering en decoraties zijn immers niet brandvertragend. Ze zijn dat alleen als het er expliciet op vermeld staat. Er is echter een manier om ook niet brandvertragende versiering toch brandveilig te maken. Dat kun je doen door de versiering en decoraties te impregneren met een brandvertragende spray. Er is voor elke materiaal wel een spray verkrijgbaar. Zo kun je dus ook de allerleukste decoraties brandveilig maken en je feest precies zo aankleden zoals jij dat wilt! Voor een groot assortiment brandvertragende sprays kijk je hier

In stijl versieren met onze hangdecoraties

Een huis of zaal in stijl decoreren? Dat kan met onze prachtige hangdecoraties. Wij hebben diverse thema's in uiteenlopende kleuren. Kies voor folieslingers in goud of zilver voor een beetje glamour effect. De plastic slingers zijn ideaal voor gebruik buitenshuis. Al deze slingers combineren perfect met onze ballonnen. Een opvallende decoratie zijn bovendien de brandveilige slingers gemaakt van crêpepapier. Met een lengte van maar liefst 24 meter kan elke zaal omgetoverd worden tot een feestruimte. Deze zijn eveneens in uiteenlopende kleuren leverbaar. Zoek een passende kleur bij je themafeest en je maakt er gegarandeerd een onvergetelijke middag of avond van. 

Voor het kiezen van geschikte decoratie kun je het beste een kleur of thema kiezen. Voor een kinderfeestje kunnen de meest uiteenlopende kleuren gekozen worden. Voor een huwelijk kies je eerder rood, wit, goud of zilver. Een verjaardagsfeest kun je bovendien personaliseren met speciale leeftijd versiering. Denk daarbij aan opblaasbare cijfers, slingers met daarop de leeftijd aangegeven en nog veel meer. Met de brandveilige versiering van Feestartikelen.be heb je alles in huis om er een fantastisch feest van te maken. 

Bestel je brandveilige slingers vandaag nog bij Feestartikelen.be, dé online feestwinkel.