Betaalmethoden

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. Dat is wel zo overzichtelijk. De verzendkosten bedragen slechts € 5,50 euro voor supersnelle verzending. 

Hieronder geven we je een overzicht van de betaalmethoden die wij je aanbieden. We bieden je maar liefst zeven van de meest populaire betaalmethoden aan zodat jouw favoriet er altijd bij zit. Of je nu thuis achter je pc zit (en je kaartlezer bij de hand hebt) of onderweg bent met je mobiel, bij ons kun je altijd een betaalmethode kiezen om je bestelling direct af te ronden. Hieronder zie je welke betaalmethoden wij aanbieden en welke bijkomende kosten er eventueel van toepassing zijn. 

 

Betaalmethoden en eventuele bijkomende kosten

 MrCash/Bancontact   Gratis
 Visa  Gratis
 Mastercard  Gratis
 PayPal  Gratis
 Riverty/AfterPay  Gratis

 

Achteraf betalen met Riverty/AfterPay

We bieden je de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen met Riverty. Wel zo makkelijk, snel en veilig! Bijvoorbeeld als je onderweg bent en geen gegevens van je internetbankieren bij de hand hebt. Je ontvangt na ontvangst van je bestelling een e-mail met de factuur van Riverty. Vanaf dat moment heb je 14 dagen om de factuur te betalen. Dit kan heel gemakkelijk via internetbankieren.

 

Informatie van Riverty/AfterPay

Als je achteraf betaald met Riverty, winkel je veilig en eenvoudig.

  • Je betaalt pas nadat je de aankoop in huis hebt
  • Betaalperiode - altijd 14 dagen
  • Je hoeft nooit je bankrekening- of creditcardgegevens op te geven


Riverty voert voor Feestartikelen.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een aantal dagen na de ontvangst van je bestelling via e-mail een digitale factuur van Riverty ontvangt om je bestelling te betalen. De eerste keer dat je achteraf betaald met Riverty kan dit tot een bedrag van € 150,00. Wanneer je al bekend bent bij Riverty kun je betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Riverty een gegevens controle uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kun je altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website. www.afterpay.nl Feestartikelen.nl biedt de betaaloptie betaling achteraf aan via Riverty. Indien je voor deze betaalmogelijkheid kiest, worden de rechten ten aanzien van het voor jouw aankopen verschuldigde bedrag door Feestartikelen.nl overgedragen aan Riverty en gelden de betalingsvoorwaarden van Riverty welke zijn in te zien op de website van Riverty onder deze link: https://www.afterpay.be/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden