Over ons

Feestartikelen.be, wie zijn wij?

Henk van Zon feestartikelen BV was sinds 1993 gevestigd in Zwolle, Nederland. Begonnen als speciaalzaak in feestartikelen voor Zwolle en omstreken, is Henk van Zon feestartikelen inmiddels uitgegroeid tot de bekendste feestwinkel van Nederland en België. Sinds 1999 bieden wij onze producten online aan wat in 2002 resulteerde in de lancering van Feestartikelen.nl. We waren hiermee de eerste feestwinkel online. Sindsdien hebben we een schat aan ervaring opgedaan en lopen we nog steeds voorop. We zijn continu bezig om onszelf te verbeteren op het gebied van service en assortiment. En we doen dit met ontzettend veel plezier. In 2015 hebben wij Feestartikelen.be gelanceerd. Een geheel eigen website met ons complete assortiment voor onze Belgische klanten.


In 2017 zijn wij verhuisd naar een groter magazijn op een industrieterrein om aan de al maar toenemende vraag via internet te kunnen voldoen. Natuurlijk is er sinds het begin veel veranderd. In de markt maar ook in onze bedrijfsvoering. Werd eerst alles met twee mensen gedaan inmiddels werkt er een toegewijd team aan Feestartikelen.be. Een team dat is toegewijd om u de best mogelijke service en de leukste feestartikelen te leveren! Je komt bij ons artikelen tegen die je nergens anders in België aan zult treffen. Deze worden door Feestartikelen.be zelf geïmporteerd en op de markt gebracht. Wij staan er inmiddels bekend om trendsetter te zijn. Nieuwe feest- en funartikelen vindt je bij ons als eerste. Wij willen met ons bedrijf geen aanstoot geven en verkopen daarom geen seksartikelen, Halloween of andere griezel/occulte artikelen. We kiezen bewust voor een feestelijk en vrolijk assortiment dat voor iedereen leuk is!

Award winning website

Onze Nederlandse website, Feestartikelen.nl, is de afgelopen vijf jaar onafgebroken genomineerd voor beste webwinkel van Nederland door Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Eerder wonnen wij al de gouden Starters Award voor de beste nieuw komende webwinkel van Nederland! De Starter Award is een brancheprijs voor een startend bedrijf, organisatie of initiatief dat zich op een spraakmakende, succesvolle, creatieve en innovatieve wijze gemanifesteerd heeft op het terrein van verkopen van producten en/of diensten op afstand aan consumenten.