Over ons

Feestartikelen.be, wie zijn wij?

Sinds onze oprichting in 1993 in Zwolle, heeft Henk van Zon Feestartikelen BV zich ontwikkeld van een lokale speciaalzaak tot de meest bekende feestwinkel van Nederland. Onze reis begon aan de Assendorperstraat 67, en sinds de lancering van Feestartikelen.nl in 2002, waren wij pioniers in de online feestartikelenmarkt. Onze toewijding aan innovatie en service heeft ons geholpen voorop te lopen in de branche. In 2015 hebben wij Feestartikelen.be gelanceerd. Een geheel eigen website met ons complete assortiment voor onze Belgische klanten. In 2017 zijn we verhuisd naar een groter magazijn om de groeiende online vraag aan te kunnen. Ons toegewijde team zet zich in om uitzonderlijke service te bieden en unieke feestartikelen te leveren, die vaak exclusief door ons worden geïmporteerd. Als trendsetters in de branche kiezen we bewust voor een feestelijk en vrolijk assortiment, zonder seks- of griezelartikelen. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie is erkend met meerdere nominaties en de gouden Starters Award van Thuiswinkel. Bij Feestartikelen.nl streven we ernaar om elk feest onvergetelijk te maken!

 

Award winning website

Onze Nederlandse website, Feestartikelen.nl is maar liefst 5 keer genomineerd voor beste webwinkel van Nederland door Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Eerder wonnen wij al de gouden Starters Award voor de beste nieuw komende webwinkel van Nederland! De Starter Award is een brancheprijs voor een startend bedrijf, organisatie of initiatief dat zich op een spraakmakende, succesvolle, creatieve en innovatieve wijze gemanifesteerd heeft op het terrein van verkopen van producten en/of diensten op afstand aan consumenten. De vakjury heeft de winnaar van de Starters Award bepaald op basis van de volgende criteria: 

Hoe succesvol 
Mate van innovativiteit 
Naamsbekendheid in korte tijd 
Mate van creativiteit/vindingrijkheid 
Mate van oorspronkelijkheid 
Vult 'gat in de markt'

Uit het juryrapport: "Henk van Zon is er in geslaagd om van zijn webwinkel één groot FEEST te maken. Met alle toeters en bellen - zo passend bij deze site - nodigt hij de bezoekers uit om verder te klikken. Henk van Zon weet met weinig middelen een grote presentatie neer te zetten. Hij weet feest over te brengen. De presentatie sluit uitstekend aan bij zijn doelgroep: feestvierders en mensen die wel te porren zijn voor een 'practical joke'. Alle informatie is eenvoudig toegankelijk en duidelijk weergegeven. De site biedt unieke producten, die snel en gemakkelijk te vinden zijn. Het bezoeken van de site is als het bezoeken van een feestwinkel; je weet niet wat je zult aantreffen en wordt uitgedaagd alles te bekijken. Feestartikelen.nl is een unieke site, met unieke producten die op een goed georganiseerde manier zijn weergeven; een 'pareltje'!" Aldus Roel Pieper, voorzitter van de jury.