Welkom thuis versiering

Welkom thuis slingers voor iemand die je gemist hebt.

De slingers zorgen voor een warm welkom gevoel bij je partner, kind of je buren. Is één van je naasten door welke reden dan ook langdurig van huis? Dan is niets zo leuk als hem of haar een heel warm welkom te geven. Hiervoor kun je gebruik maken welkom thuis decoratie.

Lees meer...
Welkom thuis versiering
Toon:
Ballonnen Welkom thuis 8 stuks
€2,25
Direct leverbaar
Deurposter Welcome Back
€6,95
Direct leverbaar
Letterslinger Welkom thuis Hollands
€2,95
Direct leverbaar
Vlaggenlijn Welkom thuis Holland
€2,25
Direct leverbaar
Deurbord welkom thuis Hollands
€1,95
Direct leverbaar
Vlag Welkom Thuis groot
€7,95
Direct leverbaar
Vlaggenlijn Welkom Thuis bloem
€2,25
Direct leverbaar
Schild Welkom thuis groot
€5,95
Direct leverbaar
Slinger Make your own
€9,95
Direct leverbaar
Welkom Thuis stoepbord
€8,95
Direct leverbaar
Toon:
Denk daarbij aan ballonnen, deurborden, deurposters en schilden in diverse uitvoeringen en formaten. Ideaal voor jong en oud, man en vrouw. Bekijk op je gemak het aanbod en maak gebruik van onze mooie collectie gecombineerd met een supersnelle levering.

Welkom thuis versiering maakt het thuiskomen nog leuker

Een ontslag uit het ziekenhuis na langdurig verblijf, een lange stage in het buitenland of een wereldreis, het zijn allemaal redenen om iemand een hartelijk welkom te wensen. Welkom thuis slingers maken thuis komen nog veel leuker, ongeacht of je het de hele straat laat weten met een grote straatbanner of alleen de kamer versierd met een vlaggenlijn. Een bescheiden letterslinger of hangdecoratie met opdruk zijn natuurlijk ook leuk. Heb je geen flauw idee wat je nu het beste kunt bestellen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een compleet feestpakket welkom thuis te bestellen.

Een beetje out of the box gedacht, maar de welkom thuis versiering kan ook gebruikt worden als alternatief of aanvulling van onze geboorte decoratie. Zeker een aanrader als een baby bijvoorbeeld te vroeg geboren is en dan eindelijk naar huis mag. Dan is een warm welkom een must. Alhoewel de kleine hier niets van zal meekrijgen is het leuk voor een fotoalbum om hier later op terug te kijken. Voor welke gelegenheid je de welkom thuis slingers van Feestartikelen.be ook wilt gebruiken, bij ons geldt: vandaag besteld voor 16:00 uur, morgen al in huis.