Lama versiering en feestartikelen

Met lama versiering organiseer je een onvergetelijk kinderfeest

Lama’s zijn hotter dan ooit en een goede keuze als het aankomt op het organiseren van een thema kinderfeest. Bij Feestartikelen.be vind je een uitgebreide collectie lama decoratie voor elke kinderverjaardag. Van lama tafeldecoratie tot lama ballonnen en slingers, met de lama feestartikelen wordt het feestje echt onvergetelijk.

Lees meer...
Lama versiering en feestartikelen
Toon:
Ballonnen Lama 5 stuks
€2,95
Niet op voorraad
Bordjes Crazy Lama 8 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Bordjes Lama Party Time 8 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Bekertjes Crazy Lama Birthday
€2,75
Direct leverbaar
Bekertjes Lama Party Time 8 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Servetten Crazy Lama Birthday
€2,75
Direct leverbaar
Servetten Lama met bril
€2,50
Direct leverbaar
Tafelkleed Crazy Lama
€4,95
Direct leverbaar
Tafelkleed Lama en cactus
€3,95
Direct leverbaar
Tafeldecoratie Lama
€6,95
Direct leverbaar
Feestzakjes Lama Party 8 stuks
€1,95
Direct leverbaar
Letterslinger Lama Party Time
€3,95
Direct leverbaar
Slingers Lama en Cactus
€7,95
Direct leverbaar
Hangdecoratie Lama Whirls 12 delig
€6,95
Direct leverbaar
Decoraties Lama MEGA
€6,95
Direct leverbaar
Decoraties Lama 6 stuks
€6,95
Direct leverbaar
Masker Lama
€4,95
Direct leverbaar
Masker Alpaca
€4,95
Direct leverbaar
Letterslinger Lama Happy Birthday
€3,95
Direct leverbaar
Prikkers Lama luxe 12 stuks
€2,25
Direct leverbaar
Confetti Lama luxe
€2,95
Direct leverbaar
Toon:


Helemaal in trend met lama feestartikelen

Elk feest begint met de juiste decoratie. Voor het lama kinderfeest vind je bij Feestartikelen.be alles wat nodig is om van de kamer, tuin of zaal een partyruimte te maken. De lama ballonnen vormen samen met de letterslinger party time, de slingers lama en cactus en hangdecoratie lama whirls het perfecte decor voor elke kinderverjaardag. Mag de ruimte wat jou betreft best nog wat meer versierd worden? Bestel dan gelijk decoratie lint met lama print mee. Of decoreer de muren met decoratie lamas klein of mega. Daarmee heb je in elk geval de toon gezet en zorg je voor een perfecte eyecatcher die niemand zal ontgaan. Voor een beetje afwisseling kun je de lama feestartikelen combineren met effen slingers, ballonnen, vlaggenlijnen en slingers. Een beetje groen erbij in de vorm van cactus versiering en je feestruimte is klaar om de gasten in stijl te ontvangen.

 

Ga aan tafel met lama decoratie

Of je nu alleen een klein puntje taart gaat serveren of een aantal Mexicaanse gerechten wilt serveren, een goed opgemaakte tafel is een must voor elk feest. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want Feestartikelen.be heeft alles in huis om je te helpen met de lama tafeldecoratie. Voor elke tafel is er een leuk tafelkleed lama en cactus verkrijgbaar. Om de tafel af te maken heb je natuurlijk servies nodig. In het lama thema vind je in het assortiment onder andere wegwerpborden en servetten. Combineer eenvoudig en snel met pastelkleurig bestek en je bent klaar om aan tafel te gaan. Stem de eyecatcher af op het thema en kies voor tafeldecoratie lama of zet een leuke TY beanie alpaca in het midden. Party prikkers en confetti maken het geheel af. Zijn de kinderen klaar met eten en drinken? Geef ze dan een alpaca of lama masker om daarmee leuke spelletjes te doen.


Let the party start met lama, cactus en Mexico versiering

Wil je het thema kinderfeest een beetje uitbreiden? Lama gaat perfect samen met cactus en Mexico decoratie uit het assortiment van Feestartikelen.be. Combineer er vrolijk op los en stel een feestpakket naar eigen wens samen. Perfect om elke ruimte om te toveren in een prachtig versierde partyruimte waar jong en oud kan genieten van een prachtige verjaardag. De opblaasbare cactus en neon light cactus zijn niet alleen echte blikvangers, maar sluiten ook perfect aan bij het thema lama’s. De Mexicaanse versiering zorgt vooral voor veel kleur, aangezien rood, geel en groen overheersen. Met volop keuze uit tafeldecoratie, wand- en hangversiering kun je werkelijk alle kanten op. Ideaal als je niet alleen jonge, maar ook wat oudere gasten verwacht. Overigens kun je alle drie de stijlen perfect combineren om een themafeest voor volwassenen te organiseren.