Charleston jaren twintig versiering en feestartikelen

Charleston feestartikelen voor een swingend jaren '20 themafeest


Laat de jaren ’20 herleven en organiseer een Charleston themafeest.

Lees meer...
Charleston jaren twintig versiering en feestartikelen
Toon:
Wanddecoratie Glitter en Glamour Lights
€18,95
Direct leverbaar
Deurdecoratie VIP Jaren 20
€7,95
Direct leverbaar
Slinger Party Time luxe
€8,95
Direct leverbaar
Uitnodigingskaarten Glitter en Glamour
€7,95
Direct leverbaar
Borden Glitter en Glamour groot
€3,95
Direct leverbaar
Borden Glitter en Glamour klein
€2,95
Direct leverbaar
Tafelkleed Glitter en Glamour jaren 20
€4,95
Direct leverbaar
Bordjes Celebrate goud zwart
€3,95
Direct leverbaar
Servetten Celebrate goud zwart
€3,95
Direct leverbaar
Kroonluchter Jaren 20 glitter goud
€13,95
Direct leverbaar
Kroonluchter luxe zwart-goud
€14,95
Direct leverbaar
Kroonluchter luxe zwart-zilver
€14,95
Direct leverbaar
Prikkers Jaren 20 luxe
€2,50
Direct leverbaar
Hoofdband Charleston zilverkleurig
€5,95
Direct leverbaar
Hoofdband Charleston rood
€5,95
Direct leverbaar
Sigarettenhouder uitschuifbaar
€5,95
Direct leverbaar
Pruik Charleston Jaren 20 blond
€9,95
Direct leverbaar
Pruik Charleston Jaren 20 bruin
€9,95
Direct leverbaar
Pruik Charleston Jaren 20 zwart
€9,95
Direct leverbaar
Pruik filmster charleston
€18,95
Direct leverbaar
Boa zwart 180cm 50 gram
€3,95
Direct leverbaar
Boa wit 180cm 50 gram
€4,50
Direct leverbaar
Toon:
Decoreer de ruimte met Charleston feestartikelen en geniet van alle glitter en glamour die voor deze periode zo markerend is. In de omvangrijke collectie jaren ’20 themafeest decoratie vind je onder andere slingers, wanddecoratie en kroonluchters in de kleuren zwart en goud. Om de sfeer goed na te kunnen bootsen verkopen wij naast de verschillende feestartikelen ook diverse pruiken, hoofdbanden en boa’s. Zilveren, gouden en transparante ballonnen, vlaggenlijnen, lampionnen en deurgordijnen in dezelfde kleuren zijn eveneens te vinden in het uitgebreide en zeer voordelige assortiment van Feestartikelen.

Stijlvolle ontvangst van alle gasten van een jaren ’20 themafeest


De swingende jaren ’20 staan synoniem voor veel glitter en glamour. Dominante kleuren als zwart, goud en zilver onderstreepten nog eens de elegantie van deze tijd. Tegelijkertijd was het een ommekeer, waarbij de jongere generatie meer vrijheid wilde hebben en dit uitten met de Charleston dans. Voor een geslaagd Charleston jaren ’20 feest is een stijlvolle ontvangst dan ook noodzakelijk. Bij Feestartikelen vind je werkelijk alles om je gasten groots te kunnen ontvangen. Rol de zwarte loper uit, verander de saaie voordeur in een grootse entree met een deurposter, een deurgordijn of party panelen. Een paar gouden, zilveren of transparante ballonnen gevuld met helium langs de zwarte loper geven het geheel een feestelijke en tegelijkertijd elegante uitstraling.

Creëer de perfecte jaren ’20 Charleston ambiance binnen je eigen vier muren


Honderd jaar na dato kun je de juiste sfeer uit de jaren ’20 moeiteloos herbeleven met de juiste decoratie. Voor het kiezen van de juiste feestartikelen is het belangrijk te letten op de juiste kleuren. Hollywood, glitter en glamour zijn onlosmakelijk verbonden met de Charleston en mogen dan ook niet ontbreken. Kies voor versiering aan de muur, hangdecoratie zoals whirls, vlaggenlijn en ballonnen. Om de sfeer compleet te maken zorg je voor tafels die pure elegantie uitstralen. In een handomdraai maak je van die ene saaie eettafel een tafel waar zelfs filmsterren aan willen schuiven. Meer dan een tafelkleed, borden, bestek, bekers en servetten met opdruk of in zwart, zilver en goud heb je daarvoor niet nodig. Als eyecatcher kun je boven de tafel een decoratie kroonluchter hangen.

Een swingend Charleston jaren ’20 feest met de juiste decoratie


Wat is een jaren ’20 themafeest zonder de swingende Charleston? Zorg voor de juiste aankleding van de ruimte om de sfeer te creëren. Onderstreep dit door te kiezen voor versiering met veel glitter en glamour. En om de beentjes los te kunnen gooien mag een decoratie jaren ’20 jazz band voor aan de muur niet ontbreken. Bij een themafeest hoort natuurlijk ook bijpassende kleding. In het assortiment van Feestartikelen vind je daarom niet alleen decoratie voor de tafels, muur en plafond, maar ook verschillende accessoires om je om te toveren in een jaren ’20 diva. Zet een hoed, pruik of een haarband op en maak je outfit af met een paar beenwarmers, handschoenen of bretels en je bent klaar om te genieten van een onvergetelijk Charleston jaren ’20 feest. 

Bestel je Charleston feestartikelen vandaag nog!