Nineties feestartikelen voor een geslaagd themafeest

Walkmans, floppy disks, enorm grote mobieltjes, skaters, zomaar een greep begrippen die de jaren ’90 markeren. Wil je deze jaren herbeleven op je volgende feestje? Geen probleem, bij Feestartikelen.be vind je alles om je party onvergetelijk te maken. Natuurlijk begin je jouw feest met het decoreren van de feestruimte.

Lees meer...
Nineties feestartikelen voor een geslaagd themafeest
Toon:
Tafeldecoratie jaren 90
€6,95
Direct leverbaar
Decoratie cassette players
€6,95
Direct leverbaar
Tafelkleed jaren 90
€7,95
Direct leverbaar
Bordjes DVD 8 stuks
€3,95
Direct leverbaar
Servetten Floppy disk
€2,95
Direct leverbaar
Deurposter jaren 90
€7,95
Direct leverbaar
Wanddecoratie jaren 90 lockers
€18,95
Direct leverbaar
Wanddecoratie I love the 90s
€4,95
Direct leverbaar
Jaren 90 Selfie Fun Signs
€7,95
Direct leverbaar
Slingers I love the 90s
€4,95
Direct leverbaar
Letterslinger DISCO FEVER
€5,50
Direct leverbaar
Ballonnen met muzieknoten 5 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Hangdecoraties Nineties 12 stuks
€6,95
Direct leverbaar
Toon:
Kies voor ballonnen met opdruk van muzieknoten en vul de hangdecoratie aan met whirls cassettebandjes of whirls met muziekinstrumenten. Wissel het geheel af met hangdecoratie met muzieknoten of echte 90’s accessories. Als blikvangers decoreer je de muren met cassette players die zeker veel tongen los zullen maken. Voor de grap kun je er nog wat echte potloden tussen hangen, dat zal zeker voor veel hilariteit zorgen. Of ga op zoek naar wat oude bandjes en hang deze tussen de versiering.

 

Een feestelijk ingerichte jaren 90 partyruimte

Heb je de ballonnen en hangdecoratie opgehangen, maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? Maak je liefde voor de nineties bekend met de I love the 90s slinger. Deze kun je natuurlijk ook perfect combineren met de disco fever slinger die bijzonder kleurrijk is. In plaats van een I love the 90s slinger kun je de wanddecoratie uit het assortiment van Feestartikelen.be  kiezen. Om je gasten in stijl te ontvangen rol je niet de rode maar de paarse loper voor ze uit. En die saaie deur verander je in een handomdraai in een eyecatcher dankzij de the ’90s deurposter. Kun jij je nog herinneren dat je van die speciale lockers had op school? Voor je feestje hoef je geen lockers te kopen, je hangt gewoon de wanddecoratie lockers op als een knipoog naar je schooltijd. Eenmaal binnen in de partyruimte kunnen je gasten zich dan verder vergapen aan alle decoraties die je gebruikt hebt.  Natuurlijk zorg je er voor dat iedereen lekker fout gekleed gaat. Noteer dat vooral ook op de uitnodiging. Denk daarbij aan kuifjes, leggings, beenwarmers, zweetbandjes en nog veel meer foute kapsels en kledingstukken.

 

Let’s get the 90’s party started

Heb je de feestzaal helemaal op orde? Dan staat je niets in de weg om het feest los te laten barsten. Na al het gefeest en gedans zullen je gasten wel trek hebben. Met de nineties feestartikelen zorg jij voor een goed gedekte tafel helemaal in stijl. Een tafelkleed jaren 90, bordjes die op dvd’s lijken en servetten met een floppy disk erop. Zijn de buiken vol, dan kan het tweede deel van je feestje beginnen. Maak het een onvergetelijke middag of avond en zorg dat je voldoende selfie fun  signs klaar hebt liggen voor je gasten. Ga op de foto met een gameboy, skates of een videband, de mogelijkheden voor schitterende foto’s  met deze party props zijn eindeloos. Eén ding is zeker: met de versiering van Feestartikelen.be bezorg je jouw gasten een onvergetelijk moment waarin ze zich weer helemaal in de jaren ’90 wanen.