Prinses versiering

Prinses feestartikelen voor een sprookjesachtig prinses kinderfeestje

Met de feestartikelen prinses bezorg jij je kleine meid een onvergetelijk en bovenal magisch prinses kinderfeestje. Elk meisje is een kleine prinses en verdient een feestje dat helemaal aansluit bij haar belevingswereld.

Lees meer...
Prinses versiering
Toon:
Scenesetter Prinsessen kasteel
€6,95
Direct leverbaar
Wanddecoratie Prinses en koets
€6,95
Direct leverbaar
Scenesetter Prins met paard
€6,95
Direct leverbaar
Scenesetter Sprookjesbos
€6,95
Direct leverbaar
Wanddecoratie Prinses blauw
€6,95
Direct leverbaar
Scenesetter Blauwe lucht
€18,95
Direct leverbaar
Selfie decor prinses
€9,95
Direct leverbaar
Ballonnen Prinses met kroontje
€1,95
Direct leverbaar
Bordjes Prinses paars
€2,25
Direct leverbaar
Bekertjes Prinses paars roze
€1,95
Direct leverbaar
Servetten Prinses paars roze
€2,50
Direct leverbaar
Tafelkleed Prinses paars roze
€3,95
Direct leverbaar
Uitnodigingskaartjes Prinses
€1,95
Direct leverbaar
Vlaggenlijn Prinses
€2,25
Direct leverbaar
Diamanten 20 stuks
€4,95
Direct leverbaar
Vlaggenlijn zebra prinses
€2,25
Direct leverbaar
Lampion Prinses
€2,25
Direct leverbaar
Barbie bekertjes modern 8 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Slinger Ridder luxe 6 meter
€3,95
Direct leverbaar
Toon:
In het assortiment hebben wij de meest uiteenlopende versiering in prinsessen stijl. Van een vlaggenlijn tot een selfiedecor en heuse scenesetters om de partyruimte tot een klein roze koninkrijk om te kunnen toveren. De prinsessen decoratie kun je verder aanvullen met ballonnen, vlaggenlijnen en swirls in het roze, paars en wit die je ook allemaal in het uitgebreide assortiment vindt.

 

Van prinsessen uitnodiging tot prinsessen scenesetter

Laat de droom van je dochter uitkomen en laat haar voor één dag het stralende middelpunt zijn als een echte prinses. Nodig de gasten in stijl uit en verstuur ruim van tevoren onze leuke prinsessen uitnodigingskaarten. Feestartikelen helpt je daarna met de aankleding van de royal party voor je kleine meid. Maak van een gewone kamer een sprookjesachtig decor met één van de vele scenesetters. Verander de kamer eenvoudig en snel in een kasteel of in een sprookjesbos. De prins met zijn witte paard mag natuurlijk ook niet ontbreken op deze speciale dag. Een vorstelijke foto gemaakt met ons selfie decor zorgt ervoor dat je elk kind een tastbare herinnering aan het prinsessen feestje mee kunt geven. Je kunt de kinderen ook met een echte Disney prinses op de foto laten gaan als je kiest voor de prinses wanddecoratie. Dankzij de originele feestaccessoires wordt het een onvergetelijke verjaardag voor zowel je dochter als de aanwezige gasten.

 

Creëer een koninklijke ruimte met de feestelijke prinses versiering

Voor dit betoverende evenement moet alles kloppen. Dat geldt niet alleen voor het versturen van de juiste uitnodigingen, maar ook voor de aankleding van de feestzaal. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt deze prinses decoratie in het assortiment van Feestartikelen. Maak de ruimte klaar voor het ontvangen van koninklijke gasten en dompel deze onder in een kleurenwalhalla waarbij roze en paars de boventoon voeren. Hang een vlaggenlijn op die je moeiteloos combineert met ballonnen met daarop een afbeelding van een kroon. Wissel het geheel af met wat leuke lampionnen om de koninklijke sfeer nog meer te onderstrepen.

 

Geniet van een koninklijk maal aan een goed gedekte tafel

Een koninklijk feest is niets zonder een vorstelijke maaltijd. Om de gasten ook hier in stijl te kunnen ontvangen vind je bij ons alles wat je nodig hebt om de tafel in prinses thema te kunnen dekken. Met een tafelkleed Disney prinses verander je elke saaie tafel in een echte eyecatcher. Het servies kun je volledig samenstellen door te kiezen voor borden, bekers en servetten met prinsessen afbeelding. Bijpassende bestek in de kleuren roze, paars en wit hebben wij ook op voorraad. Na de maaltijd en het aansnijden van de taart hoeven de gasten niet met lege handen naar huis te gaan. Stuur een kleinigheid mee in een echt Prinsessia feestzakje.

Bestel je prinses feestartikelen vandaag nog!