Beleef de fifties en sixties met vintage feestartikelen

Herbeleef de jaren ’50 en ’60 met een fifties of sixties themafeest. De vintage versiering die de sfeer uit deze jaren doet herbeleven vind je bij Feestartikelen. Tafel- en wanddecoratie, ballonnen en vlaggenlijn je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in het uitgebreide assortiment. De fifties en sixties feestartikelen zijn aangevuld met selfie decors en accessoires om de swingende jaren ’50 en ’60 helemaal in stijl te kunnen beleven.

Lees meer...
Beleef de fifties en sixties met vintage feestartikelen
Toon:
Decoratie Fabulous fifties car
€4,95
Direct leverbaar
Decoratie Cadillac pink JUMBO
€8,95
Direct leverbaar
Deurposter Fabulous Fifties
€6,95
Direct leverbaar
Decoratie waaiers set zwart wit roze
€5,95
Direct leverbaar
Decoratie Fifties Elpees groot
€5,95
Direct leverbaar
Decoratie Greaser
€5,95
Direct leverbaar
Decoratie serveerster op rolschaatsen
€5,95
Direct leverbaar
Feestdecoraties Sixties
€4,95
Direct leverbaar
Decoraties Movie Night 3 stuks
€6,95
Direct leverbaar
Feestdecoraties Sixties cafe
€5,95
Direct leverbaar
Feestdecoraties Neon Food
€5,95
Direct leverbaar
Party Tape Lava lamp
€2,95
Direct leverbaar
Tafeldecoratie Lava Lamp
€4,95
Direct leverbaar
Etagère fifties en sixties
€7,95
Direct leverbaar
Tafelkleed Fifties en Sixties cafe
€7,95
Direct leverbaar
Wanddecoratie Sixties Cafe Props
€6,95
Direct leverbaar
Wanddecoratie Sixties Café Blocks
€18,95
Direct leverbaar
Tafelkleed zwart wit geblokt
€3,95
Direct leverbaar
Sixties loper zwart wit geblokt
€12,95
Direct leverbaar
Selfie decor Drive-in
€12,95
Direct leverbaar
Toon:

 

Party decoratie met als thema de fifties en sixties

Nodig al je gasten in stijl uit en dompel ze helemaal onder in een lang vergane tijd. Bij Feestartikelen.be  vind je naast de standaard versiering zoals ballonnen en vlaggenlijnen ook aparte decoratie helemaal afgestemd op de stijl van het gekozen thema. Voor de jaren ’50 en ’60 geldt dat de feestartikelen een vintage uitstraling hebben met bijpassende kleuren en motieven. Denk daarbij aan opvallende Amerikaanse auto’s zoals een roze Cadillac, een deurposter met een jukebox en een zwart wit geblokte sixties loper. De wanddecoratie in de vorm van silhouetten van een jongen en een meisje in typische jaren ’60 kleding is een echte eyecatcher en mag natuurlijk niet ontbreken. Voor optimaal vermaak van de gasten zijn de selfie decors en selfie accessoires een must. Laat de gasten zelf de leukste foto’s maken of zorg voor een fotograaf die jullie op de gevoelige plaat vastlegt.

  

Swing er vrolijk op los met fifties en sixties decoratie

Tover de feestzaal thuis of elders om in een heuse vintage ballroom tijdens het volgende fifties en sixties themafeest. Feestartikelen.be heeft alles in huis om je met bijpassende versiering terug in de tijd te nemen. Gooi de benen maar vast los, want stilzitten is er niet bij tijdens dit feestje. De swingende wanddecoratie van dansers, een mannelijke Grease ster en grote LP’s geven direct zin om te dansen. Maak de feestruimte af met vlaggenlijnen in zwart of wit en kleurrijke ballonnen met daarop muzieknoten. Een stuk originele wordt het als je kiest voor een beschrijfbare zwarte vlaggenlijn. Daar kun je je gelukwensen voor de jarige met gemak op kwijt. In plaats van gelukwensen kun je er ook titels van songs uit deze jaren op schrijven. Zorg er dan ook voor dat je de bijbehorende platen afdraait voor de perfecte sfeer.

 

In stijl aan tafel met jaren ’50 en ’60 feestartikelen

Een feest zonder een goed gedekte tafel is maar een half feest. Gelukkig ben jij goed voorbereidt en kunnen je gasten genieten van al het goede uit de fifties en sixties. Zet de tafels maar klaar, want je gasten vinden hun weg naar de keuken extra snel door de neon food wanddecoratie. Heb je de beschikking over een aparte ruimte waar gegeten en gedronken kan worden? Verander deze dan in een heus sixties cafe met bijbehorende wanddecoratie. Een serveerster op rolschaatsen maakt het plaatje bijna compleet. De tafels decoreer je met vintage tafelkleden en bijpassende borden, bekers en bestek. Nu ontbreken alleen nog de hamburgers, hot dogs, popcorn en natuurlijk heel veel cola. Met de party decoratie van Feestartikelen.be organiseer jij een onvergetelijk fifties en sixties themafeest.