Feestpruiken voor dames en heren van kort tot lang en in alle kleuren

Feestpruiken voor feestjes en feesten zorgen er voor dat je er ineens heel anders uitziet. Erg leuk voor op een feestje dus. Met een pruik maak je snel je outfit compleet. Misschien wil je iemand imiteren of gewoon eens een heel andere 'look' hebben, met een feestpruik is dat zo gebeurd. [SPLIT] De feestpruiken in onze feestwinkel zijn van een goede kwaliteit en gemaakt van synthetisch haar. In de pruiken zit een elastisch netje wat je over je hoofd en eigen haar heen trekt. Door het elastische netje zijn de pruiken passend voor iedereen. Je kunt een feestpruik meerdere keren gebruiken. Het is dan belangrijk dat je hem netjes opbergt. Voor de beste pruiken voor uw feestjes bent u bij ons dus op de juiste plaats.

 

Uitgebreide collectie feestpruiken

Onze collectie feestpruiken is erg uitgebreid. Zowel in dames als heren pruiken. Erg populair zijn de felgekleurde discopruiken. Ze zijn er in het halflang bobline, in het lang en ook als krulpruik of afropruik .Onze pruiken zijn er in alle mogelijke kleuren. Bijzonder aan onze collectie is dat wij ook de originele licentie pruiken hebben van de film Grease. Echt Grease pruiken dus. De Danny-, Sandy- en de Frenchy pruiken. Dus ook voor uw Grease pruiken bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Clownspruiken

Natuurlijk hebben wij ook clownspruiken. Er zijn clowns pruiken met krullen, de traditionele clownspruik, maar ook clownspruiken bestaande uit sliertjes.Deze pruiken zijn er in diverse kleuren. Tot slot zijn er dan nog de folie pruiken. Deze zijn geschikt om te gebruiken als clownspruik maar ook als disco pruik. De folie pruik is de meest voordelige pruik. Deze is dan ook goed geschikt als u niet zoveel uit wilt geven aan een pruik die u één keer draagt. Dus bent u op zoek naar een nieuw kapsel voor een avondje uit? U bent bij Feestartikelen.be op de juiste plaats!