Onder water wereld versiering

Onder water wereld versiering voor een onvergetelijk kinderfeestje

Zet de duikspullen maar klaar, want met de onder water wereld feestartikelen wordt het een geweldig oceaan kinderfeest. Van opblaasbare tropische vissen tot muurposters, hangdecoratie en tafelversiering allemaal in het onder water wereld thema vind je bij Feestartikelen.be. Met een paar klikken alles in huis voor het oceaan kinderfeest van je kind.

Lees meer...
Onder water wereld versiering
Toon:
Decoratie Dolfijn JUMBO
€12,95
Direct leverbaar
Decoratie Blauwe Walvis
€8,95
Direct leverbaar
Decoratie Haaien groot
€7,95
Direct leverbaar
Hangdecoratie Whirls haaien
€6,95
Direct leverbaar
Hangdecoratie zee vogels
€6,95
Direct leverbaar
Hangdecoratie tropische vissen
€4,95
Niet op voorraad
Feestdecoratie tropische vissen
€4,95
Direct leverbaar
Decoratie tropische vissen groot
€5,95
Direct leverbaar
Opblaasbare tropische vissen 3 stuks
€2,95
Direct leverbaar
Prikkers tropische vissen
€1,75
Direct leverbaar
Feestdecoraties zeedieren
€4,95
Direct leverbaar
Wanddecoraties zeedieren 9 stuks
€6,95
Direct leverbaar
Deurposter Haai
€7,95
Direct leverbaar
Bordjes tropische vissen 8 stuks
€3,95
Direct leverbaar
Servetten zeedieren 16 stuks
€3,95
Direct leverbaar
Tafelkleed Under the Sea bubbels
€7,95
Direct leverbaar
Tafelloper tropische vissen
€4,95
Direct leverbaar
Tafeldecoraties zeedieren
€4,95
Direct leverbaar
Hangdecoraties zeedieren 5 stuks
€6,95
Direct leverbaar
Selfie Foto Fun decoraties zee
€6,95
Direct leverbaar
Deurposter tropische vissen
€6,95
Direct leverbaar
Muurposter Tropical Surf Wave
€9,95
Direct leverbaar
Decoratie Schelpen 3D 6 stuks
€7,95
Direct leverbaar
Toon:


Van kale zaal tot levendige partyruimte met onder water wereld feestartikelen

Daal af in de diepte der oceanen en laat je kind zijn verjaardag vieren met een kinderfeest in onder water wereld stijl. Met de decoratie van Feestartikelen.be creëer je in een handomdraai een schitterende oceaan wereld. In deze onder water wereld komen dolfijnen, haaien en vrolijk gekleurde tropische vissen tot leven. De verschillende feestdecoraties veranderen elke muur in een echte blikvanger en zijn daarmee het perfecte decor voor een spetterend feest. Er is volop keuze wat de wanddecoraties betreft en dat geldt ook voor de hangdecoratie. Kies bijvoorbeeld voor hangdecoratie tropische vissen of whirls hangdecoratie zee vogels. Wil je het nog leuker maken in de partyruimte? Dan zijn de opblaasbare vissen een uitkomst. Deze kun je eenvoudig neerzetten of met een stukje nylondraad ophangen, zodat het lijkt alsof ze door de ruimte zweven. De verschillende scenesetters maken het geheel af en zorgen voor de complete transformatie.


Laat de onder water wereld tot leven komen met de perfecte tafeldecoratie

Een feest is pas compleet met een goed gedekte tafel waar de gasten kunnen genieten van allerlei heerlijkheden. Voor het oceaan kinderfeest kun jij de gasten versteld doen staan dankzij de goed verzorgde en in stijl aangeklede tafels. Bij Feestartikelen.be vind je alles wat je nodig hebt om de tafel volgens het thema te dekken. Begin met een tafelkleed under the sea bubbels. Daarna dek je de tafel met borden en servetten tropische vissen. Een paar bekers en bestek in bijpassende kleuren erbij en je bent klaar om alle gasten te ontvangen. Heb je nog een eyecatcher nodig op tafel? Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden. Wat dacht je van tafeldecoraties zeedieren die een mooi tafelstuk vormen? Of leg wat 3D schelpen neer, waar de kinderen mee kunnen spelen. De prikkers tropische vissen zijn ideaal als je de gasten kleine hapjes aanbiedt zoals blokjes kaas of kleine knakworstjes.


Neem een duik in de onder water wereld

Als je een kinderfeest organiseert weet je dat er maar weinig stil gezeten zal worden. Geen nood, bij Feestartikelen.be vind je diverse leuke producten die je feest nog leuker maken. Foto’s zijn een must op elke party, maar op dit feestje ga je nog een stapje verder. Met de leuke foto fun selfie decoraties zee worden foto’s echt origineel. Dat geldt overigens ook voor de verschillende selfie decors. Je hebt de keuze selfie decor haai kind, selfie decor haai volwassenen en selfie decor surfer dude. Na een actieve dag onder zee geef je elke gast na afloop nog een mooie partybox onder water wereld mee met daarin een TY beanie knuffel, waarbij je de keuze hebt uit Flippy de vis, Sparkles de dolfijn en Flips de dolfijn.