Babyspeen met gebit
Babyspeen met gebit
De ORIGINELE baby speen met een gebit voorop. Een absolute hit van Feestartikelen.be! Goedgekeurd door de keuringsdienst van waren.
Uw winkelwagen:
  • ma-vrij voor 16:00 besteld morgen in huis!
  • Klanten beoordelen ons met bijna 5 sterren!
  • Supersnelle verzending

Vandaag 5% extra korting! Bij besteding vanaf €30. Gebruik onderstaande code:

€14,95
Ma-vrij voor 16:00u besteld morgen in huis

De ORIGINELE Billy-Bob babyspeen met een gebit voorop. Een absolute hit van Feestartikelen.be! Super hilarisch gezicht! Voor baby's vanaf 3 maanden. Goedgekeurd door de Nederlandse keuringsdienst van waren.

Veilig gebruik tips

Het lijkt zo simpel, maar de juiste keus maken in het belang van je kind is meer dan de vrolijkste tut uitkiezen. Veiligheid speelt bij zowel aanschaf als gebruik een zeer belangrijke rol. De belangrijke tips voor veilig gebruik zetten we op een rij.

♦ Een fopspeen heeft een houdbaarheidsdatum. Vervang deze daarom om de 6 weken. Tip: Gebruik onze speen met gebit alleen als er visite komt of als u met uw baby op stap gaat. Zo kunt u er langer plezier van hebben. 

♦ Kook de speen regelmatig uit, vooral in begin is dit belangrijk. 

♦ Controleer op beschadiging elke keer voor je het speentje aan je kind geeft. Dit doe je door hard aan het zuiggedeelte te trekken. Vooral wanneer de kleine tandjes heeft is controle extra belangrijk. Ontdek je gaatjes of scheurtjes, vervang de speen dan direct. Doorslikken is namelijk levensgevaarlijk!

♦ De 3 seconden regel is een fabeltje. Is de tut op de grond gevallen, was het af met water of zorg voor een reserve exemplaar.

♦ Maak de speen nooit ‘schoon’ door het in je eigen mond te stoppen. Door de bacteriën in je mond wordt het gebit van je kind extra gevoelig voor tandbederf.

♦ Begint je kind te bijten op de fopspeen dan wordt het tijd direct ermee te stoppen.

+ -
Alles voor een themafeest
Thuis, op het werk of bezorgd op 1 van de 800+
pakketpunten bij jou in de buurt
Erkende Trusted Shop: 4.65 van 5 sterren!
Je kunt bij ons achteraf betalen
Vertrouwde en supersnelle bezorging vanaf €5,50 verzendkosten