04 Dec 2023

Glitter en Glamour party in Goud, Zilver en Zwart

Of je nu een verjaardag viert of het nieuwe jaar verwelkomt, een glitter en glamour themafeest in de prachtige kleuren goud, zilver en zwart is een fantastische manier om een vleugje elegantie en sprankeling toe te voegen aan je viering. Deze combinatie van kleuren brengt niet alleen een gevoel van luxe, maar voegt ook een sfeer van verfijning toe aan elke festiviteit.

De Uitnodiging:

Laat de toon zetten voor je glitter en glamour feest door je uitnodigingen te laten schitteren. Gebruik glanzende gouden, zilveren of zwarte enveloppen en voeg glitter toe aan de uitnodigingen zelf. Geef een hint van de dresscode door te vermelden dat gasten worden aangemoedigd om zich te hullen in deze prachtige kleuren voor een onvergetelijke avond. Dat kan eenvoudig met boa's, beenwarmers, handschoenen of een goudkleurige pruik.

Decoratie:

Transformeer je feestlocatie in een schitterend paradijs door gebruik te maken van gouden, zilveren en zwarte ballonen en decoraties. Denk aan glinsterende tafelkleden, sprankelende gordijnen, en ballonnen in deze kleuren. Creëer een fotomuur met glitterachtige achtergronden waar gasten hun glamourous outfits kunnen laten stralen. Voeg sprankelende kaarsen, lichtslingers en tafeldecoraties toe voor een geweldige sfeer.

Dresscode:

Moedig je gasten aan om zich te kleden in de kleuren goud, zilver en zwart. Denk aan schitterende jurken, smokings met sprankelende stropdassen, glitteraccessoires en stralende schoenen. Een dresscode in deze kleuren zorgt voor een visueel verbluffende ervaring en draagt bij aan de feestelijke ambiance.

Catering:

Laat ook het eten en drinken schitteren! Serveer hapjes en drankjes die passen bij het thema, zoals gouden en zilveren cupcakes, zwarte kaviaar op toastjes, glinsterende alcoholvrije cocktails en een wijntje met eetbare gouden en zilveren versieringen. Vergeet niet om servies en bestek te gebruiken om het feestelijke thema compleet te maken. Natuurlijk ook in de kleuren goud, zilver en/of zwart.

Entertainment:

Vier je je feest niet thuis, maar in een zaal, voeg dan entertainment toe dat de glans en glamour van het feest versterkt. Overweeg een live band met een chique uitstraling, een professionele dansvloer met glinsterende lichten of zelfs een glitter-make-up hoekje waar gasten hun look kunnen perfectioneren. Een goede DJ met lekkere muziek is ook een goed optie en meestal goed betaalbaar.

Countdown in Stijl:

Voor een oud en nieuw feest in deze stijl, breng je de countdown naar het nieuwe jaar door met een knallende confetti-explosie. Laat iedereen toasten op een sprankelend nieuw begin vol belofte en mogelijkheden.

Een glitter en glamour feest in de kleuren goud, zilver en zwart voegt een onvergetelijk vleugje luxe toe aan elke viering. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een stijlvoller omgeving waarin elke gast schittert en straalt. Maak herinneringen die net zo sprankelend zijn als het feest zelf!

Tip: Bij Feestartikelen.be kunt u terecht voor ballonnen, slingers en decoraties in alle kleuren!

Heel veel plezier!