25 Aug 2021

Blog met tips voor een Amerikaans themafeest

USA themafeest in een echte Amerikaanse stijl

Een themafeest met USA versiering wordt zeker een succes! Dit is een perfect thema wanneer iemand binnenkort vertrekt naar de USA of juist net terugkomt. Natuurlijk kun je dit themafeestje ook prima organiseren wanneer iemand de USA gewoon een leuk land vindt. Er is van alles te regelen om de mensen op jouw feest voor een avond het gevoel te geven in Amerika te zijn. Wij helpen je door je tips te geven  voor kleding, hapjes en versiering om een geslaagd USA feest te organiseren!

Smullen van Amerikaanse hapjes

Een USA themafeest is het perfecte excuus om je een avondje te goed te doen aan heerlijke Amerikaanse hapjes. Kom maar op met lekkernijen die typisch Amerikaans zijn, zoals cheeseburgers, hotdogs en kipnuggets. Wil je ook wat zoete hapjes naast de hartige traktaties? Kies dan bijvoorbeeld voor de welbekende chocolate chip cookies, brownies en donuts. Wanneer je het feest in de zomer organiseert kun je er zelfs nog voor kiezen om er een echte Amerikaanse barbecue van te maken met burgers en steak. Daarna kun je nog wat marshmallows roosteren boven een kampvuur.  Zo heb je meteen wat activiteiten georganiseerd om er een gezellig feest van te maken! Houd je het feestje binnen en wil je toch iets bijzonders doen? Misschien is een popcornmachine dan wel een leuk idee.

Gezelligheid tijdens een USA themafeest

Je kunt jouw USA feest extra leuk maken door de mensen te vragen verkleed te komen. Je kunt het simpel houden door ze te vragen om zich te kleden in de kleuren van de Amerikaanse vlag. Het is natuurlijk ook mogelijk om de mensen zich echt goed te laten verkleden. Denk dan bijvoorbeeld aan cowboylaarzen, cheerleader tenues of een Football shirt. Het is zelfs mogelijk om de mensen te vragen zich te verkleden als hun favoriete Amerikaanse beroemdheid. Door er een verkleedfeest van te maken weet je zeker dat de sfeer er meteen goed in zit. Voor nog meer gezelligheid kun je activiteiten organiseren. Je kunt bijvoorbeeld echt Amerikaans beerpong spelen met de bekende grote, rode bekers of zelfs een rodeostier huren.

Bijpassende USA versiering

Themafeesten zijn natuurlijk niet compleet zonder de juiste versiering. Bij Feestartikelen.nl vind je verschillende USA versiering om er een geslaagd themafeest van te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor bekers, tafelkleden, hangdecoraties en bordjes met daarop de Amerikaanse vlag. Ook is het mogelijk om decoratie te kiezen met daarop populaire Amerikaanse bestemmingen, zoals National Park posters, decoraties van het Vrijheidsbeeld, een ansichtkaarten slinger of New York hangdecoraties. Bij Feestartikelen.nl vind je ook genoeg spullen om de leukste foto’s te maken tijdens het themafeest. Je kunt kiezen voor een Amerikaans selfie decor of losse foto props. Op Feestartikelen.nl vind je dus genoeg USA versiering om je voor een avond in Amerika te wanen tijdens een gezellig themafeest. 

Heel veel plezier!