14 Feb 2023

60 Jaar verjaardag vieren doe je met deze tips van Feestartikelen.be

Hieperdepiep hoera je wordt 60 jaar

Het is (bijna) feest: je wordt 60 jaar jong! Inderdaad, jong, want je bent net zo oud als je je voelt. Tijd dus om ook dit jaar uit te pakken met een geweldig feest voor familie en vrienden. Deze memorabele dag sta jij in het middelpunt van alles en iedereen. Vier het feest in intieme kring met je naaste familieleden zoals kinderen en kleinkinderen of organiseer een onvergetelijke party met iedereen die je lief is, inclusief buren en collega’s. Thuis, in de tuin of in een echte partyruimte, de mogelijkheden om al je gasten onder te brengen zijn legio. Om de feestvreugde te onderstrepen mag 60 jaar versiering niet ontbreken. Van slingers tot ballonnen en van tafeldecoratie tot kaarsen, haal alles in huis om de feestruimte te versieren. Kies voor een allegaartje van kleuren of voor een bepaalde kleur die je terug laat komen in de hele decoratie. De keuze is aan jou.

 

Tips voor 60 jaar verjaardag vieren

Wat je op de grote dag zelf gaat doen is helemaal aan jou. Misschien begin je de dag in alle rust samen met je partner? Gezellig genietend van een heerlijk ontbijt (op bed). Of wellicht wordt je wel wakker in een mooie hotelkamer, waar jij je verjaardag stralend kunt beginnen. Wat je ook doet, zorg ervoor dat de dag helemaal naar jouw wens verloopt. Dat geldt natuurlijk ook voor je verjaardags- of themafeest. Alhoewel de gasten zich waarschijnlijk prima kunnen vermaken, kun je toch voor wat entertainment zorgen. Vooral voor de (klein) kinderen kan dit goed werken. Bij mooi weer zorg je voor voldoende buitenspeelgoed. Denk aan bowlen, zaklopen of bijvoorbeeld ringwerpen waarmee de kinderen wel een tijdje zoet zijn. Ook als je feestje binnenshuis gehouden wordt hoeven de kinderen zich niet te vervelen als je zorgt voor voldoende spelletjes en speelgoed. Entertainment voor volwassenen is een stuk makkelijker. Zet een lekker muziekje op, zorg voor voldoende eten en drinken en de sfeer zit er al goed in.

 

60 Jaar verjaardag ideeën

Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot het vieren in en rond het eigen huis. Heb je geen zin in gedoe? Ga dan met een select gezelschap naar een restaurant, of bijvoorbeeld een avondje bowlen of naar het theater. Of boek een weekendje weg met het hele gezin om samen te genieten en even weg te zijn van de dagelijkse sleur. Omdat je op je 60ste waarschijnlijk alles hebt wat je hart begeerd kan het handig zijn om een lijst op te stellen met cadeau wensen. Op die manier krijg je niet alleen wat je echt wil hebben, maar hoeven je gasten zich ook niet druk te maken dat ze met een verkeerd cadeau aankomen.

Alles voor je 60ste verjaardag vind je bij Feestartikelen.be!