20 Dec 2022

4 Tips voor een fantastisch verjaardagsfeestje

Dit wordt een fantastisch verjaardagsfeestje

Je zult het zelf wel denken, maar spreek het ook uit naar iedereen die je uitgenodigd hebt. Dit wordt een feestje om nooit meer te vergeten. Geef dit ook gerust aan op de uitnodiging om alvast een positieve vibe te creëren, mensen nieuwsgierig te maken en ervoor te zorgen dat mensen het idee hebben dat ze je verjaardag absoluut niet mogen missen. Om er spetterend feest van te maken zorg je voor een geschikte locatie en decoratie. Je kunt kiezen voor losse slingers, ballonnen en bijvoorbeeld vlaggenlijnen in allerlei kleuren al dan niet voorzien van een opdruk. Of je maakt het jezelf makkelijk en kiest voor een themafeest. In dat geval vermeld je dat ook op de uitnodiging, zodat iedereen helemaal los kan gaan wat kleding en accessoires betreft.

 

Roep hulptroepen in

Gedeelde smart is halve smart, maar andersom geldt dat natuurlijk ook. Waarom zou je de voorpret niet met wat mensen delen? Dat scheelt jou niet alleen werk, maar zorgt er bovendien voor dat degenen die helpen er alles aan zullen doen om er werkelijk een fantastisch verjaardagsfeestje van te maken. Zij hebben geholpen en willen namelijk niets liever dan dat het ook echt een succes wordt. Dus bel je bestie of trommel een paar matties op en ga samen aan de slag om ballonnen op te blazen en slingers op te hangen.

 

Betrek iedereen bij het feestje

Hoe meer mensen je uitnodigt hoe groter de kans dat er mensen bij zitten die zich niet helemaal op hun gemak voelen in een groot gezelschap. Dat is helemaal niet erg en hoeft ook niet. Aan jou de taak om ook deze mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zorg voor voldoende entertainment in de vorm van muziek en leuke spelletjes waarbij je in teams samen moet werken. Verdeel de mensen zo dat de wat meer verlegen mensen ingedeeld worden in een team met mensen die ze erbij kunnen betrekken. Het neerzetten van tafels met daarop spelletjes is ook een leuk idee om zo de groepsgrootte een beetje op te breken.

 

Geniet zelf van je feestje

Het is heel verleidelijk om op je feestje zelf van hot naar her te rennen om het iedereen naar zijn zin te maken. Op die manier wordt het misschien voor iedereen een leuk feestje behalve voor jezelf. Je zult dan namelijk alleen maar bezig zijn met het rondbrengen van hapjes, drankjes en kijken of iedereen zich vermaakt. Daarom is het noodzakelijk om vooraf dingen goed in te plannen. Zet een tafel of twee neer met daarop hapjes en drankjes en laat iedereen zichzelf bedienen. Of rouleer met een paar vrienden die je helpen, zodat jij je ook echt jarig kunt voelen.

Zoek je leuke decoraties om de kamer of het zaaltje aan te kleden ? Bekijk dan de unieke collectie themafeest decoraties van Feestartikelen.be!