50 jaar

Feestartikelen 50 jaar

Op zoek naar 50 jaar feestartikelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 50 jaar worden is een mijlpaal op zich en wordt altijd geassocieerd met het zien van Abraham of Sarah. In de meeste gevallen wordt de 50ste verjaardag daarom ook uitgebreid gevierd. Feestartikelen.nl heeft uiteenlopende feestartikelen om van de 50ste verjaardag een groot feest te maken. De bekende Abraham en Sarah poppen, slingers met 50 erop, ballonnen in verschillende designs en kleuren en natuurlijk heel veel versiering om er een echt feest van te maken. Bij ons vindt u alles voor het versieren van het feestje van Abraham of Sarah.

 

Feestartikelen 50 jaar

Bij een verjaardag horen versieringen, ballonnen, cadeauartikelen en voor de 50ste verjaardag mag de Abraham of Sarah pop natuurlijk niet ontbreken. Ballonnen voor het decoreren van de feestruimte zijn verkrijgbaar met ‘50’, ‘Abraham’ of ‘Sarah’ opdruk.

Kies voor verschillende kleuren en maak een ballonnentros met de speciale ballonstrip. Voor het aankleden van de feestzaal is versiering zoals een Abraham of Sarah pop (kaal), slingers, banners, tafelkleed, afzetlint en opblaasbare cijfers verkrijgbaar. Natuurlijk ontbreken ook de bekende Sarah en Abraham poppen niet. Het aanbod Abraham en Sarah maskers is zeer uitgebreid, zodat de pop geheel naar eigen wensen aangekleed kan worden.

Wilt u iemand verrassen voor zijn of haar 50ste verjaardag? In het aanbod cadeau artikelen zijn zowel functionele als grappige artikelen te vinden. Denk daarbij aan feestartikelen zoals glazen, mokken en bestek, maar ook hoedjes voor Abraham of Sarah, buttons, sokken en spaarpotten.

Bestel eenvoudig en snel ballonnen 50 jaar uit onze webshop. Snelle levering gegarandeerd.

 
Niet gevonden wat u zoekt? Gebruik de zoekfunctie op onze homepage.